Hårprodukter som rekommenderas




Bild 1: Där har ni ett sjukt bra värmeskydd till håret, om man plattar, fönar håret osv ofta så är det riktigt bra för det eftersom det skyddar.
Bild 2: Där har ni en spray som också är riktigt bra. Luktar gott gör den för den delen också!
Bild 3: Där har ni en annan spray som heter OSIS+, den är också riktigt bra.
Bild 4: På den bilden har ni schampoot och balsamet SUNSILK, ååh vilket bra schampoo o balsam säger jag bara! Gliss, Dove och massa fler sorter är lika bra. Gott luktar de också!
Bild 5: Denna gel/wax som är i, alltså det är som både lite gel och även lite wax. Den är ganska hård den gelen/waxet men sjukt bra. Kan användas till olika saker, exempel: Sätta ihop små hårstrån i håret tillsammans med andra som är längre eller hur man ska förklara.
Bild 6: Det är samma med den, exakt samma. Det enda som skiljer är att det är en mjuk gel istället för ganska hård. Kan användas till flera saker och samma exempel som ovanför kan den användas till.
Bild 7: Exakt samma, lika som den ovanför.. Mjuk "gel" som kan användas till många olika saker och samma exempel som exemplet jag skrev om på Bild 5.

Där hade ni nåra riktigt bra produkter, kan ju nämna att det där inte var alla jag rekommenderar men det finns så himla många som är så sjukt bra! Men ni fick 7 tips iallafall och även en liten text om varje produkt. Alla de här produkterna är grymt bra och rekommenderas!!! Använder såklart inte alla de här varje dag, bara en del av dom. Puss/F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0