Fel bloggadress!

Vart lite fel i det förra inlägget. Min nya blogg heter: http://fellans.devote.se/ ! Puss.


New blog, http://fellan.devote.se.

Hej alla finisar! Har nu bytt till en blogg på devote som jag för det mesta kommer mobilblogga på. Den kommer inte riktigt vara en sån som jag kommer skriva varje dag t.e.x. "hej, idag har jag gjort det" o blablabla. Haha, ni kommer märka när ni läst den ettag hur den kommer vara. Ja, hoppas ni förstår. Men kommer troligtvis vara tillbaka på min blogg på blogg.se till hösten eller innan. Det märker ni på den på devote när jag går tillbaka till den här igen, om jag gör det! .. Förresten så är inte allting klart på den bloggen men ska fixas. Vi syns på den här bloggen, http://fellan.devote.se/ ! Puss.

Viktig information för er alla läsare.

Tjosan! Jag har funderat på att kanske börja blogga på devote, alltså bara för det mesta att mobilblogga på den bloggen. Det ska jag iallafall göra i sommar, om jag inte bloggar på hela sommaren istället. Aja, vi får se. Men den har jag tänkt att kanske starta att blogga på nu i vår. Men eftersom det inte är bestämt något så om jag inte gör det nu i vår utan i sommar (om det inte blir att jag bloggar på hela sommaren) så kommer jag få hjälp med att ändra lite saker här på min blogg på blogg.se. Men jag ska höra runt lite med andra vad de tycker och så. Så medans det bestäms hur jag ska göra så tar jag en bloggpaus. Vet inte hur länge, kanske blir nån dag, flera dagar eller kanske några veckor. Ni som har mig på Facebook kommer märka när jag börjat blogga igen för då lägger jag ut länk som status där, och för er som inte har mig på Facebook så får ni titta in här i min blogg lite då och då. Men om jag fortsätter att blogga här till sommaren så innan jag börjar blogga så kommer ändringarna på bloggen fixas. Ni får jätte gärna kommentera era åsikter hur ni tycker efter att ha läst allt det här, så jag får reda på hur ni tycker. Med hjälp av er hjälp om ni kommenterar så kan det bli lättare att bestämma. Hoppas ni kommenterar, minst 1 iallafall! Ha det så bra alla mina fina läsare, skulle tro att det inte blir bloggpaus länge eftersom det kommer gå snabbt att bestämma sig. Så kika gärna in här varje dag! Puss.


Back to my blog again.

image description
Gammal bild från arkivet.
Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det toppen. Kan säga en sak om helgen och studiedagen att jag hade det sjukt trevligt med min bästavän Sofia! .. Idag har det varit andra skoldagen efter studiedagen. Nu är det bara 2 dagar kvar i skolan innan Påsklovet, vilket är så himla skönt!! Nu på eftermiddagen började det ju regna, inte så kul men självklart kommer det finfina vädret tillbaka imorgon eller någon annan dag. Ska nog gå ut och springa snart, rätt så skönt ändå om det regnar. Det är både skönt att springa om det regnar och när det är fint väder! Vi hörs. Puss.

Bilder från helgen/studiedagen.


Skjuter upp till imorgon.

Hejsvejs! Börjar blogga som vanligt igen imorgon, med bilder osv från helgen och så. Hörs imorgon, sköt om er. Puss.


Hör av mig mer imorgon.

Tja! Har haft en grym dag, berättar om den imorgon för er med bilder osv. Hörs då! Puss.


Our love is the world's best.

Halloj finisar! Har ni haft en bra dag? Det har jag. Min dag har varit toppen i det härliga vädret som varit, verkligen jätte skönt att vädret har varit på topp flera dagar i rad nu, älskar't. Och det hoppas vi på att det kommer vara i fortsättningen med! Sofia sov ju som sagt hos mig igår till idag och vi hade det jätte mys. Idag har vi också varit ända tills 4. Haft det as kul med henne, jag älskar dig bästevän! Du är verkligen en av de bästa vännerna som finns på hela jorden. Vi har varit ute hela dagen lång, så skönt!! Sofia och jag har gjort massa saker. Idag har jag varit ute och sprungit 2 gånger o sen även gjort 100 situps, en gång var jag och Sofia ute o sprang o sen när hon hade åkt hem tog jag en tur också. Och innan jag duschade gjorde jag 100 situps. På tal om vädret igen så, gårdagen och idag har verkligen varit som riktiga sommardagar. Jag tycker att sommaren kan komma nu! Imorgon är det studiedag och den kommer bli så sjuuukt grym. Ha det så bra! Puss.

Frågor:

Av: .
Vilket smink använder du? :D
Puss <3

Svar:
Jag använder lite olika. Men foundation, concealer, puder, solpuder och mascara. Det är nog de jag använder just nu iallafall! Kram <3

Av: din bääääästis
Vilka är dina favoritklädaffärer? :D

Svar: Jag har massor utav favoritklädaffärer så den frågan kan jag tyvärr inte svara på, hoppas det går bra ändå! :D

My new and loved the place.

Här har ni mitt älskade rum. På den 4:e bilden bredvid dörren ser ni att det är som en tavla med en svart ram runt. I den ska jag göra ett collage med massa bilder, det kommer ut på bloggen hur det blev när det är klart. Jag är så otroligt, sjukt, grymt, obeskrivligt nöjd över hur rummet blev!! Puss.

Vinnare av "Veckans blogg".

Vinnaren av "Veckans blogg" blir.... Cassandra Bergius! http://cassandrabergius.devote.se/ - Cassandra valde jag för att hennes blogg är bra och hon skrev lite om mode. Även så verkar hon gilla att vara utomlands och sånt gillar jag så därför fick det bli hon. Några av alla mina vänner var med i tävlingen, men er valde jag inte för att ni vet redan att jag tycker att ni har de bästa bloggarna! Grattis Cassandra.

En riktigt varm och skön dag.

Hej på er! Vilken underbar dag, idag har verkligen varit som en sommardag. Har bara gått runt i shorts och linne när jag har varit hemma (!!!). Jag drog som sagt ut och sprang imorse, sen hem och duscha. Åh det var så härligt att springa när solen stekte på mig och känslan efter att ha duschat efter en springtur, obeskrivligt så härlig den är! Efter duschen satt jag mig i solen ute på trappan. Efter en stund tog jag årets första cykeltur ner till Konsum och köpte grillkol åt mamma och tugummi till mig. Blev inget idag att vi åkte till mammas kompis. Vi har också grillat för första gången i år, mumsssigt så gott det var! Medans jag väntade på att maten skulle bli klar satt jag mig ute i solen o solade och även läste nyaste KICKS-tidningen. Har varit ute hela dagen, så underbart har det varit!! Hoppas morgondagen blir lika varm, fin och underbar. Senare kommer Sofia, kommer bli bäst! Bilder på mitt nyrenoverade rum kommer nog upp om en stund. Fast innan det utser jag vinnande bloggen/bloggarna till "Veckans blogg" för att imorgon har jag inte tid med det. Puss.

Lördag, lördag, lördag.

Godmorgon på er! Gud så skönt att vädret är på topp idag igen. Verkar som att det ska bli det dagarna framöver med. Är jätte sugen på att gå ut och springa, sitter just nu ute på våran altan och jag har sätt över 6 stycken som varit ute och sprungit. Ska nog ta en springtur snart! Sen hem och köra träningsschemat, det kör vi på. Ska även ta cykeln ner till mammas kompis med mamma och syster efter jag varit ute och sprungit o duschat. Senare kommer mormor och morfar hit, trevligt. Ikväll kommer Sofia och sover hos mig, wihooo! Förut när jag gick ut och tog kort så hörde jag ett/en bi/geting/humla, vååår. Hörreni, nu när det börjar bli vår och sen går det ju såklart vidare mot sommaren, wooopwooop. Så har jag funderat på om jag ska ändra utseendet i bloggen för att få det lite roligare när det börjar bli vår och inte svartvitt, alltså kanske ändra headern och bilden som är till vänster om er på bloggen. Vad tycker ni? Har ni några förslag? .. Nu ska jag sätta på mig träningskläder och gå ut o springa. Ha en trevlig lördag så hörs vi sen! Puss.

A wonderful day with my mother.

Tjosan! Har haft det jätte roligt med bästa mammi efter skolan. Först när jag kom hem gjorde jag läxorna klara, så skönt att ha de klara. Sen åkte vi till konstgräset vid Nobelhallen och lämnade syrmin där, blev även att vi var kvar en stund. Vid halv 6 ungefär åkte mamma och jag till Maxi och handlade o sen åkte vi och sola, jätte skönt! Sen hem och packade upp det vi hade handlat. Sen hjälpte jag mamma med maten och sen åt vi. Åh så gott det var! Älskar dig mammi. Snart ska mamma åka och hämta syster. Min helg och studiedagen kommer rockaaa!! Wiiiih, taggad till tusen. Ni märker vad jag ska göra eftersom jag skriver ut det på bloggen när det blir osv. Tagggggggggggaaaaaad. Ciiiao, puss.

- Kommentar till bikinin som jag la ut för några dagar sen - 
Av: M
Den har jag!:)

Svar: Hur mycket kostade den i svenska pengar och hur lång leverenstid var det? :)

Dancing with you all night long.


Snabb bild från dagen, inte topp bild men en bild iallafall.
Tjena! Dagen har varit as grym med Sofias och mina favoriter Oliver, Edvin och David. Igentligen behöver jag inte skriva det för dagarna är as grymma varje dag med er, ni är iallafall bäst! Efter skolan var jag med Sofia igen, wiiih kul kul. Gick hem vid halv 7 ungefär. Åh så himla skönt att vädret är så fint och skönt nu, känns verkligen att våren är här! Yey, imorgon är det fredag. Just nu kollar jag på tv med mamma och syrmin. Ska in och kolla på 'ginatricot's nya shortscollection nu. Vi hörs imorgon goingar! Puss.

Kärlek vid första ögonkastet.

Jag älskar dig Oliver!
Tjohej, dagen har varit as grym som vanligt, älskar er alla Oliver, Edvin, Sofia och David!! Efter skolan var jag med bästis Sofia och hade det jätte kul som vanligt. Vid halv 6 gick jag hem och när jag kom hem åt jag. Sen duschade jag. Och sen har jag inte gjort så mycket, just nu pratar jag med min Oliver, han är bäst bara så ni vet. Idag har vi varit tillsammans i 5 månader exakt, jag älskar dig mest av allt som finns på hela jorden älskling! Nu ska jag gå och göra lite saker. Glöm inte "Veckans blogg". Hoppas ni har haft en toppen dag! Puss.

Väntar på att dansen ska börja.

Väntar på att dansen ska börja med flera. När dansen har slutat vid halv 6 så blir vi skjutsade hem av Sofies mamma. Jag, Sofia och Sofie gick ner till dansen idag. Blir ingen mer bloggning ikväll för jag ska göra lite saker ikväll så att jag inte hinner att blogga ikväll mer. Men vi hörs imorgon! Ha det bra. Puss.


Kärlek övervinner allt.


En oseriös bild i repris pågrund av att jag inte har några nya från dagen.
Tjosan! Duschade för ett tag sen. Innan det var jag med Sofie, jättekul. Hon kom till skolan när hon hade slutat och jag med. Sen gick vi hem tillsammans till mig. Alldedestrax ska jag göra en engelskagrej som vi har i läxa. Sen ska jag packa lite saker som ska med till skolan imorgon. Sen kolla på tv skulle jag tro. Har fått frågor om hur många läsare jag har per dag så här kommer svaret.. Det är olika hur många läsare jag har! Det blir mer och mer, så kul när man ser att det ökar i läsare! Vill också säga till er alla läsare att det är så kul att få era otroligt fina kommentarer till mig. Älskar er alla finisar, det ska ni veta!! Ha en bra kväll. Puss.

Två frågor och ett svar.

Av: Jag
Vart hittar man bikinin? :)
Svar: Man hittar bikinin på http://victoriassecret.com/ 

Av: .
Vilken affär har du hittat bikinin på? 
Fin blogg! :) 
Svar: Jag har hittat den på http://victoriassecret.com/. Tack så mycket du, så roligt att det är så många som gillar den och läser den! :)

Veckans blogg 18/3 - 25/3.


Vill haaaaaaaa.


Vill sååå jättegärna ha den här bikinin. Hur fin som heltst!!! Vi får väl se vad det blir. Puss.

Varför landa när jag flyger fritt.

Hola! Planerna gick inte som planerat igår. Oliver och jag kunde inte träffas sen. Istället åt jag tillsammans med mamma och hennes jobbarkompis som skulle ut på Harrys sen. Senare kom även en till som vi känner vid namn Carina Hultgren. Så jag satt och prata med mamma, Carina och mammas jobbarkompis Pernilla. Där satt jag och prata med dom till ungefär 10-halv 11! Sen åkte dom till Harrys. Gjorde inte så jätte mycket efter det, kolla på tv med pappa och så. Var verkligen en rolig lördagskväll! Idag ska jag plugga så att jag slipper göra läxor under den tiden innan vi får nya läxor och så ska jag göra mer saker, gå ut och ta en promenad blandannat tror jag. Har bestämt mig för att min blogg ska bli roligare, ska fixa till med tävlingar och mer saker. Idag ska jag även kolla runt på massa saker om några saker som jag kanske skulle vilja förändra på bloggen. I nästa inlägg kommer en bikini upp som jag skulle vilja köpa. Och efter den kommer en tävling! Men kommer blogga även fast det kommer pågå en tävling. Puss.

En av mina förebilder är Kenza.

Kenza Zouiten.
Collage av: mig.
Jag valde istället att göra ett collage av massor utav bilder på en av mina förebilder och det fick bli den personen av mina förebilder som betyder mest av de just nu. Kenza Zouiten är det! Hon går oftast i sådan stil som jag tycker är grymt snygg och sån stil som jag går i. Hon klär sig tufft, sött, snyggt och massor utav mer saker. Och det är sånt som jag älskar att klä mig i och tycker är så sjukt snyggt! En del av de saker som hon klär sig i är ju inte alls snyggt tycker jag, men oftast har hon faktiskt riktigt snygga kläder. En till sak så älskar jag att resa utomlands och det gör hon också. Jag tycker det är coolt att hon har en likadan bikini som mig, haha! *Stolt*, hehe men tycker att det är riktigt coolt att hon har en likadan som mig för att hon är en känd bloggerska, även fast det är fler som säkert har likadan men att jag är en av dom. Så vill jag även säga att hon har en sjukt bra blogg, läser den varje dag! + att hon är riktigt jävla ball. Finns mer saker att säga varför det är en av mina förebilder men här fick ni lite grann iallafall. Puss!

Ni hittar henne på:
www.kenzas.se

Love is our only and nobody else.


Lite av gårdagens outfit.
Tjena! Så skönt att sova till man vaknade idag, sov till halv 10 ungefär. Vid 10 ungefär körde jag Sofias och mitt träningsschema. Sen vid halv 11 ungefär hoppade jag in i duschen. Idag ska jag vara med Oliver om planerna går som planerat, men det blir nog lite senare ikväll det isåfall! Wiiih, mys. Vet ni va? Jag tänkte faktiskt köra igång en tävling, men ni märker när den är igång för då kommer det ut i ett inlägg såklart. Fast jag kommer blogga även fast den är igång. Några av mina förebilder kommer upp om en stund också o varför de är det kommer jag också skriva om. Vad ska ni göra idag? Puss.

Jag är mer än grymt nöjd!!


Fredagen den 16:e mars.

 
Godkväll allt fint folk! Äntligen helg. Efter skolan gick jag hem och gjorde lite saker sen vid 5 ungefär åkte jag till stan med pappa och därifrån fick jag med mig ett par nya Converse, köpte låga den här gången. Och även en concealer fick jag med mig hem, tack så jätte mycket bästa pappan eveeer! Skorna och concealern kommer upp på bild i nästa inlägg. Just nu sitter jag och kollar på tv, mys. Ska inte göra så mycket mer ikväll. Vad ska ni göra ikväll? .. Min syster är i Sälen just nu med 2 kompisar och åker skidor, om du läser det här syrran så vill jag bara säga: Jag saknar och älskar dig oerhört mycket bästa syster! Ha en toppen kväll allihopa så kommer skorna och concealern upp snart. Puss och kjam.

Mooooooobilblogg.

Tja! Kör på ett inlägg utan bild nu pågrund av att jag inte har någon ifrån dagen. Följde med Sofia hem efter skolan idag och va med henne. Senare vart jag hämtad och så har jag duschat o lite så nu. Har inte så mycket mer att berätta om den här dagen så vi hörs imorgon och då är det fredag, wiiiie!! Ha en bra kväll. Puss.


When I say jump, you say how high.


Idag åkte Conversen på och kommer även vara på i fortsättningen, så härligt!! ♥
Tjosan, dagen har verkligen varit hel grym, som alltid!! Fick äntligen träffa min älskling. Och efter skolan så gick jag och Sofia hem till henne och då åt vi lite. O sen gick vi och hämtade min longboard. Sen åkte vi ner till stan med våra longboards och var där en stund. Våran första longboardtur i år, härligt! Sen blev vi hämtade och åkte hem till mig o åt. Sofia ska vara hos mig ikväll till 9 ungefär, kul kul. Som de flesta kanske har sätt på Facebook så tränar vi just tillsammans och så. Vårat träningsschema kanske kommer ut på bloggen nån dag, sååå kul att träna. Nu har hon precis duschat klart så nu ska jag gå in i duschen. Ha det bra! Puss.

Spring is here, here with us.


Tjenare! Duschade för en stund sen. Ëfter skolan idag följde Sofia med mig hem och vi åt mellanmål o så. Vid 10 över 4 vart vi hämtade av pappa och sen vidare mot Sofie och hämta henne. Sen blev vi skjutsade till dansen. Dansen idag gick jätte bra och det var jätte kul, men det är de alltid! Haha, jag, Sofia och Sofie stannade en kvart till när danslektionen hade slutat. Stog och dansa till olika låtar, åh så himla kul att dansa! Sen gick vi ut där Sofias pappa stog och väntade, så blev vi hemskjutsade. Nästa vecka ska nog vi gå till dansen och även framöver istället för att få skjuts. Så att så kanske det blir! Hörreni? Föresten så köpte jag även en till kudde och gardiner till mitt rum i Örebro. Men det får ni se när bilder på rummet kommer upp. Dagen imorgon kommer bli så otroligt grym, wiiih för Oliver är tillbaka ifrån Sälen!! Äntligen säger jag. Imorgon följer jag troligtvis med Sofia hem ifrån skolan och är med henne. Ha en bra kväll sötisar! Puss.

- Neeeeeeeeeeew in -

Halloj! Börjar med att säga att tröjan som ser röd ut är orange-röd i verkligheten, det var svårt att få den rätta färgen på bild. Och det blommiga linnet är mer åt det vita hållet, också svårt att få rätta färgen på bild. Jag är så grymt nöjd över allting jag fick med mig hem, går inte att beskriva i ord!!!!

För kung och fosterland.

Tjosan! Kan börja med att säga "ÄNTLIGEN VÅR!". Har varit på stan med Sofia efter skolan. Jätte trevligt! Fick med mig solpuder och tugummi därifrån. Som jag sa igår så kommer jag lägga upp vad jag fick med mig hem igår ifrån Örebro, det kommer upp i nästa inlägg. Kommer lägga upp det jag fick med mig hem ifrån stan i samma inlägg. Träffade några kompisar på stan också. Frida, Jennie, Anna, Felicia och Amanda! Ni vet det här med mina förebilder jag skulle lägga upp.. Det tänkte jag att jag gör ett inlägg om när jag inte har något speciellt att blogga om. Hoppas ni har haft en bra dag! Om en liten stund så kommer grejerna upp. Puss.

Påväg hem ifrån Örebro.

Halloj! Är påväg hem ifrån Örebro nu. Tänkte bara säga att jag har fått med mig en del grejer hem och tänker visa mina snygga grejer jag fick med mig hem imorgon. Ska och äta nu o sen vidare mot mammas kompis och fika där, mys. Har inte tid med att blogga mer ikväll så vi hörs imorgon dudes! Puss.


I write a love song.

Bild från igår, seriös bild osv.
Tjena, hade verkligen en toppen kväll tillsammans med Adam och Julia igår. Vi hade det galet kul är ju bara förnamnet!! Måste göras om, då Oliver kan vara med också, untz untz. Blev hämtad vid 8:a tiden av mamma och syster. Så åkte vi hem och kollade på melodifestivalen och sen efter en stund kom systers kompis. Och så satt vi oss o åt varma mackor, mumsigt! Och kolla på mello samtidigt. Tyckte att Loreen var en värdig vinnare, tyckte att hon var bäst av alla som var med. Hejade även på henne, så grymt duktig är hon. Dead by april va också grymt bra! Idag ska jag till marieberg med mamma, wihooo. Älskaaar kläder som ni kanske har märkt, hehe. Nu ska jag börja fixa mig för att sen åka dit. Toppen söndag! Ha en bra söndag ni med. Puss.

Information.

Hej! Gör ett inlägg nu om det här med bilderna, när det funkar o inte funkar osv. Jag tror att det är för att på en del bilder är det för stor storlek för att när jag testa att ladda upp kläderna som jag har sagt att jag ska visa er så funkade inte det. Men när jag testa att ladda upp andra bilder så funka det. Så jag tror att det kan va det! Men alltså så kan jag tyvärr inte visa just de kläderna. Blir ju fler gånger framöver som jag kommer visa kläder så ja. Det här va en liten information om det innan jag gör ett vanligt inlägg, kände att det kanske inte är så roligt att ha med sån här information i vanligt inlägg. Så här fick ni klart och tydligt vad jag tror att det beror på! Hörs i nästa inlägg. Puss.

Sorry for party rocking.


Mycket ni ser mig, haha eller inte.
Tjosan! Gjorde ett inlägg för en stund sen om att det inte funka att ladda upp bilder, bara en. Fast jag tog bort inlägget nyss. Men nu vart det samma sak att det bara gick att ladda upp en bild, men tog en ifrån igår den här gången. Satt jag bloggar om vad jag ska göra idag nu istället så får vi se om det funkar att ladda in fler bilder senare, ikväll eller imorgon. Men jag ska iallafall träffa bästa Julia och Adam om nån timme. Så får vi se vad för kul vi hittar på! Oliver är i Sälen just nu och ska vara där i 4 dagar, saknar honom redan! Tur att mobil finns. Till ett annat samtalsämne så vad skönt att snön är borta nu och att det är ganska så fint väder ute idag, wihooo. Ha en galen lördag! Det ska iallafall jag ha. Puss.

....................................

Hejsan! Nu funkar det inte att ladda in bilder igen, träligt. Men jag har iallafall inte gjort så mycket efter skolan idag, städat lite och så. Har ätit för en stund sen också. Snart ska jag gå och titta på tv med mamma o syster och ha det myspys. Säger inte så mycket mer nu för att det är inte roligt när man inte har bild till inlägget.. Så låter Blogg.se va ikväll så får vi se om det funkar imorgon, hoppas det!! Om inte så kollar jag på kvällen om det gör det. Vi hörs iallafall imorgon! Ha en bra kväll. Puss och kram.


Ingenting kan stoppa mig.


Detta hade jag på mig idag, en lätt outfit.
Tjolahopp folket! Blev inge stan med Sofie idag pågrund av lite saker. Så är det ju så sjukt tråkigt väder att gå på stan i också. Känslan när man vakna imorse och kollar ut genom fönstret o det snöa.. usch. Snön kan ju bara ta och försvinna, hoppas på att den försvinner under natten så att den är borta tills imorgon! Vill inte ha snö. Till ett annat samtalsämne så har jag varit med Sofia efter skolan, hade det jätte kul som vanligt. Vid halv 5 blev hon hämtad för att hon skulle iväg och äta på en resturang med några stycken för att hennes mamma fyller år idag, grattis Ann! Yeeey, imorgon är det fredag!! Puss och kram.

Fick en fråga i förra inlägget:

Av: Anonym
Vart har du köpt din skinnjacka? :) <3

Svar: Jag har köpt min skinnjacka på H&M :) ♥

Precis när jag uppdaterat inlägget fick jag en till fråga så lägger in den i det här inlägget också:

Av:
Anonym
Kan du visa ditt rum?

Svar: Ja, jag ska göra det när det är helt klart som jag har sagt!

The stars are here, everywhere.


Min outfit idag med jackan på.
Tjosan! Förlåt för att jag inte bloggade igår. Sitter iallafall och pratar Skype med my sisteeer Julia and my brotheeer Adam just nu, jätte kul som vanligt! Efter skolan idag när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket och sen vid tio över 4 så gick jag till skolan igen för att ha utvecklingssamtal. Och det gick jättebra! Imorgon ska jag till stan efter skolan med Sofie. Nu ska jag ringa Oliver, min älskling. Vi hörs mer imorgon! Puss och kram.

Mobilblogggggg.

Bloggar mer imorgon! Hörs då, puss och kram.


Liten bildbomb från veckan.


It's spring and it is wonderful.


En av mina bästa vänner Adam, woooopppwoppp. Dock har han inte glasögon, han har bara på sig en i hans klass glasögon, haha.
Halloj! Första "riktiga" inlägget efter frågestunden. Saknat mig?.. Jag har saknat er. Slutade vid kvart i 2 idag istället för 20 över 2 för att vi var på en "Trafikföreläsning" på folkhögskolan med klassen och andra klasser på olika skolor, tillexempel Stråningstorp. Sen gick jag med Sofia, Sofie, Jennifer och några fler därifrån. Sen stannade jag på skolan till 20 över och väntade på Adam. När de hade slutat så gick han och jag till Konsum och han fick tugummi av mig, hihi snällt.. andra gången han får ett helt tugummipaket av mig! Men han är en av mina bästa vänner så, hehe. Tog iallafall sällskap med han hem sen. Nu sitter jag och snackar skype, jätte kul! Ska duscha sen och så får vi se vad det blir efter det. Några av mina förebilder och varför de är det kommer upp idag eller en annan dag som sagt. I nästa inlägg kommer en liten bildbomb ifrån veckan! Puss och kram.

Frågor och svar, Q - A.

Q: Hur gammal är du?
A: Jag är 12 år.

Q: Hur lång är du?
Snygg blogg oxå!
A: Jag är ungefär 1, 60. Tack så mycket!

Q: Vilka bloggar läser du?
A: Jag läser:
http://kenzas.se/
http://l0ve.blogg.no/ 
http://hannanymans.devote.se/
http://virrys.devote.se/
http://helenofpink.devote.se/
http://ortensjo.blogg.se/
http://awesom3.devote.se/
http://juliaee.devote.se/
http://jompaaaa.devote.se/ 
http://juliaaajohansson.devote.se/
http://johlinas.devote.se/
http://carolinehanasvensson.devote.se/ 
http://mollystwistedlife.blogg.se/
http://lovisi.devote.se/
http://amandaholms.devote.se/
http://mylifeasline.devote.se/ 
http://jungledrum.devote.se/
http://rebeckareuter.devote.se/
http://soofiepeetri.devote.se/  
http://mmikaelajarlemark.devote.se/
http://carolinerantakoskis.devote.se/
http://handzome.devote.se/
http://fridajonssonaspelin.devote.se/
http://sandradimberg.devote.se/
http://woilmas.devote.se/
http://felicianderssons.blogg.se/
http://idaaerikssoon.devote.se/ 
http://izabellelarssonn.devote.se/
Haha ja, jo det va flera stycken! Kanske har glömt någon eller så men vi får hoppas på att jag fick med allihopa. Som ni ser så är det ju jätte många bloggar, alltså så läser jag inte allihopa dagligen. Men jag läser de iallafall.

Q: Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? :D
A: Min pojkvän och jag har varit tillsammans i 4 månader och 12 dagar idag! :D

Q: 1. Vad tycker du EXAKT om mig?
2. Är du nöjd med ditt liv?
3. Är du nöjd med ditt utseénde?

P.S Jätte fin blogg bästis och, jag älskar dig!
A: 1. Det går inte att berätta allt som jag tycker om dig eftersom det är så sjukt mycket Sofie. Men om vi tar och förkortar det lite så är du en av mina bästa kompisar som jag tycker så himla mycket om! Du är så himlans fin, bäst, snäll och massor av mer. Du vet nog det mesta efter att jag skicka det långa smset till dig, men det är ändå inte allt. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer älska dig lika mycket som jag gör nu föralltid!! Det här var lite av det jag tycker om dig. Jag älskar dig sötnos.
2. Jag är så grymt nöjd med mitt liv så det går inte att förklara i ord!!
3. Även om det låter själviskt och kanske lite skryt att svara på en sån här fråga så gör jag det ändå eftersom du ändå frågar. För en del tjejer säger ju "nej" eller liknande när folk frågar de eller kommenterar nån bild eller så och jag tror faktiskt att de tycker tvärtom igentligen men inte vill säga det till andra. Och jag är en ärlig person som inte ljuger så jag svarar på den här frågan ärligt såklart. Ja det är jag faktiskt, jätte nöjd!
Tack bästis, jag älskar dig med!.. jätte mycket.

Q: Jätte fin blogg!
Skulle inte du kunna ta kort på dig och Oliver när ni pussas eller liknande?
Skulle du kunna ta kort på ditt nya rum?
Vad är din favorit outfit?
Kram :)
A: Tack så mycket, roligt att höra!
Det kanske jag skulle kunna, vi får väl se.
Ja, jag ska göra det när det verkligen är helt klart!
Har många favorit outfits så kan faktiskt inte svara på den frågan.
Kram på dig med :)

Q: Är du allergisk mot något?
Kraaaaaam på dig! :) <3
A: Nej det är jag inte!
Kraaam :) ♥

Q: 1. Vad är din favoritfärg?
2. Din favoritmat?
3. Vad heter dina bästisar?
Snygg blogg!
A: 1. Jag har massor av favoritfärger beroende på vad det är för grejer man talar om. Men kan ta något exempel. På inredning har jag favoritfärger och det är att jag tycker det är finast att ha vitt, svart, beige och liknande färger som går i samma stil som de. Ni förstår nog, ni som har ungefär så hemma ni med. Det har vi här hemma hos oss, sjukt fint! Jag trivs i det. Och kläder kan det bli lite olika. Där fick du höra lite men inte allt eftersom jag har olika favoritfärger beroende på vad det är för grejer.
2. Har massvis med favoritmaträtter.
3. Nu är det ju så att jag har så sjukt många vänner som jag umgås med så det är svårt att säga, de flesta vet nog vilka ni är!
Tack så himla mycket.

Q: Vad är ditt favoritdjur?
Vem är din förebild?
A: Har inget direkt favoritdjur så jag vet inte.
Har flera förebilder, tänkte göra ett inlägg med mina förebilder nån dag. Och även skriva varför de är mina förebilder osåvidare. Antingen imorgon eller någon annan dag så kommer det upp! Så då får du se då, hehe.

Q: Vilken stil tänker du köra på i vår och sommar? :)
A: Jag tänker köra på sött, fint, tufft, färgglatt, kort skinnjacka, pilotglasögon, jeansshorts, snygga linnen/toppar/tröjor, converse. Och massor av mer saker, skriver inte upp allting!! Ni kommer säkert märka. :)

Q: Vem är den snyggaste killen på din skola förutom Oliver?
Vem är den snyggaste killen i din klass?
A: Även fast jag tycker att min pojkvän Oliver är den snyggaste killen på hela skolan så får jag ju inte välja honom enligt dig, haha. Men då får det bli Adam Örtensjö, en av mina bästa vänner!
Finns ingen snygg kille i min klass tycker jag.

Q: Vem var den första du var ihop med? :)
A: Haha jadu, det vet jag faktiskt inte. Jag var ju så liten då. Men min första största och seriösa kärlek är Oliver, jag älskar honom mest av allt och det är ingen mer än jag som förstår hur mycket jag älskar honom! :)

Q: När fyller du år?
Hur många syskon har du?
Klass?
Skola?
A: Jag fyller år 29 Januari.
Jag har 1 syskon, min syster Rebecca.
Jag går i 5:an.
Aggerudsskolan.

Q: Hur träffades du och Oliver? :))
A: Det är en väldigt lång historia och jag har valt att inte berätta någonting för att jag tycker man ska hålla sånt här hemligt om hur man träffades. Så jag tycker bara att han och jag ska veta det. Och även de närmsta om de vill veta. Det är en underbar historia om hur vi träffades, det vill jag iallafall att ni ska veta. Som sagt så älskar jag Oliver mest av allt! ♥

Q: Vad gör du på fritiden?
Är det du som har gjort din header? (dyngsnygg)

Fin blogg! :D
A: Jag gör så sjukt mycket på fritiden. Men kan säga 2 saker av allt jag gör: Dansar med min dansgrupp på Kulturskolan och är med kompisar. Det var 2 saker av allt jag gör!
Nej, det är det inte. Jag har fått hjälp med den av en tjej. Ja, visst är den, det tycker jag med!
Tack du! :D

Q: 1. Vad är din riktiga hårfärg?
2. Hur många grr har du färgat/slingat håret?
3. Vem är din bästis?
4. Kan du lägga ut en bild på ditt nya rum?
5. Vilken är din favorit tröja/topp? (kan du lägga ut bild?)
6. Vilka bloggar förljer/läser du?

Vacker blogg! :) kraaaam!
A: 1. Min riktiga hårfärg är lite ljusare än mörkblond. Men jag ska faktiskt troligtvis färga tillbaka till den ganska snart, är väldigt säker på det! Det ska jag göra för att jag inte vill ha den här färgen jag har nu längre, vill ha tillbaka min gamla så det kommer nog bli snart. Wooooooppwooooop!
2. Det vet jag faktiskt inte, inte många gånger iallafall. Fast utväxten när jag har den färgen jag har nu så måste man ju färga utväxt fast då färgar man ju inte direkt håret, utan bara i hårbotten. Så det räknas nog inte!
3. Jag har många vänner och bästisar så kan inte säga en.
4. Ja det ska jag göra när det är helt klart!
5. Jag har massa favorit tröjor/toppar så kan inte säga en där heller. O till bild, nej eftersom jag har flera.
6. Det hittar du högre upp!
Tack så mycket, kul att höra att det är så många som gillar den! Kram :)

Q: Vilken sorts av genre gillar du?
Vad heter din favoritlåt?
A: Jag gillar flera olika sorters musik. Det är kul att lyssna på "Dj's" och en del "Dj's" är även jätte bra. Men sen gillar jag en massa andra sorters musik, finns så mycket som är bra!
Har flera favoritlåtar, hehe.

Q: Tja Tarzan! Hur är läget en sån här fantastisk söndag?
Tänkte ta och tacka digför helgen, den var bäst!!!
Mina frågor:
1. Beskriv vad du tycker om Julia Eriksson?
2. Kollar du på Bolibompa? Det gör jag iaf :)))))
3. Vad heter du på instagram?
4. Träffas du och oliver ofta? Ni är så sjukt söta tillsammans!
5. Vad heter din/dina 5 bästa vänner?
6. Sista frågan nurååååå. Vad använder du för smink?

Ha de bäst gumsiiiiii, love u!
A: Tja trollet! Det är på töpp som alltiiiiiiiiiiiiiiid. Den tackar även jag för, ja.. den var bäst och du är också bäst, hihihiih!!! Ja, då kör vi på frågorna då.
1. Ja, det är ju faktiskt du som är Julia Eriksson så jag kan ju börja med att säga att du är en av alla mina bästa vänner och att du är sjukt gullig. Du är så snäll så det finns inte! Som jag skrev lite högre upp till Sofie så finns det så sjukt mycket att skriva och att du nog vet det mesta jag tycker om dig men du vet nog ändå inte allt. Som jag sa till Sofie.. Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta och jag kommer älska dig lika mycket som jag gör nu föralltid!! Det här kan jag ju säga att det var lite av det som jag tycker om dig. Du är bäst bästevän! Jag älskar dig.
2. Jasså, så det gör du. Inte jag, eller jo jag måste ju när jag är med dig eftersom du vill kolla på det. Fast jag kollar inte, haha. Det är bara du som sitter helt inne i det, funderat på att åka och hälsa på i deras "Bolibompastudio" ? ..
3. På instagram heter jag feliciaacarlsson
4. Ja, jag och Oliver träffas ofta! Hihi, tack så mycket schulliaaaaa.. du är inte den första som säger det! ;)
5. Jag har ju sååå många bästa vänner så jag kan inte säga deeeeeeeeeeet!
6. Jag använder Mascara, concealer, foundation och puder. Kan va något mer jag använder ibland också. Hoppööööös du fick svar på din fråga!
Ha det bäst du med sötnoooos, vi hörs och ses bästis! Jag älskar dig med, det vet du. ♥

Q: Vad tycker du om blogg.se? :))
A: Jag tycker att blogg.se är en sjukt bra bloggsida. Jag är så himlans nöjd med blogg.se! Mycket bättre än devote.se (tycker jag), ta inte illa upp ni som har devote.se för det är också en riktigt bra bloggsida!

Q: När ska du lägga ut bild på kläderna ifrån H&M-katalogen?
A: Det ska jag göra snart. Jag ska göra det nu i veckan eftersom frågestunden nu är avslutad!

Q: Tjenare bästis hur står det till?
Frågor:
1.Vad tycker du om dina vänner i sättet?
2.Längtar du till sommaren satt du kan åka longboard med mig? :)))
3.Vad är det bästa med sommaren enligt dig?
A: Tjena bästis! Det är på töpp som vanligt. Hoppas det är bra med dig och att du inte är sjuk längre.
1. Jag tycker de är bäst och massor utav mer saker!
2. Jag längtar något grymt mycket till sommaren och att få åka longboard med dig!! ;)
3. Allt!!! Sommaren 2012 kommer bli bäst och gryyyyyyymmmmmmmmmm och mer sakeeeer!!!!!

Q: Hej igen vännen!
Glömde säga förut att du är världens bästa vän och så har du en otroligt fin och bra blogg!
Saknar dig grymt mycket!
Puss o hej leverpastej!
A: Nämen tjena, det va ett tag sen! Haha nejdå, skoja. ÅÅh detsamma!! Tack så himla mycket, vad kul och höra. Saknar dig mer!! Tjoooohejjjjj, puss och kram.

Tack för alla frågor alla fina och söta bloggläsare, hoppas ni fick svar på era frågor! Det var jätte kul att svara på frågorna. Nu kör bloggningen igång igen som vanligt. Imorgon kommer det kanske en liten bildbomb ifrån veckan. Puss och kram♥


RSS 2.0