Frågestund 26/2 - 2/3 eller 4/3.


Mirakel.

Heeeej! Det skedde nyss ett mirakel, haha nejdå. Men det funkar att ladda upp bilder nu, gladis här. Så det blir en frågestundsbild, wihoooo. Frågestunden börjar i nästa inlägg istället. Tänker även lägga upp kläderna som jag skulle lägga upp idag, de kommer jag lägga upp när jag inte har frågestund längre. Och kanske nåra fler snygga kläder. Puss och kram.


Funkar fortfarande inte..


photo: by me.
Hej! Som rubriken säger, funkar fortfarande.. Nej det funkar inte att ladda upp bilder fortfarande, menmen det är inget att göra åt. Vi får hoppas på att de fixas medans jag har frågestunden iomed att jag inte ska logga in på blogg.se en enda gång under den tid jag har frågestund! Satt mig och sola en väldigt lång stund förut. Tog ingen promenad men satt jätte länge i solen istället, så skönt va det! Det här va sista inlägget innan "Frågestunden" kommer in. Vet ni vad jag kom på nu? Jag tänker lägga in en annan bild som jag använt till ett annat inlägg, det kommer jag ha till frågestunden för det är tråkigt att ha utan bild. Bättre än ingenting iallafall. Mycket snyggare att göra en frågestundsbild men det tar vi nästa gång jag har frågestund och det funkar att ladda in bilder! Startar frågestunden idag eftersom jag nästan är helt säker på att det inte kommer funka imorgon med. Så håll utkik för i nästa inlägg börjar frågestunden. Puss och kram.

- Kommer alltså inte blogga på hela veckan eftersom det är frågestund, eller jo på fredag då frågestunden ska va slut om det funkar att ladda upp bilder. Men om det inte gör det så fortsätter frågestunden till på söndag. Vi hörs. Ha en underbar vecka så hörs vi antingen på fredag eller söndag, håll utkik! -


Viktig information!


Halloj! Funkar inte att ladda upp bilder på 'blogg.se', därför kan jag inte lägga upp kläderna just nu. Det enda som funkar med bilderna är att man kan ta såna bilder som man användt till inläggen förut så det tog jag nu bara för att ha nån bild. Jag ska ju ha en frågestund nu den här veckan och då hade jag ju tänkt att ha en frågestundbild som man brukar ha, men om det inte funkar imorgon att lägga upp bilder så får jag bara skriva att det är frågestund med vanlig text och ingen bild pågrund av att det inte funkar att ladda in bilder. Men jag ska se ikväll om det funkar att ladda in bilder så om det gör det så lägger jag in kläderna som jag hitta i H&M-katalogen. Men bloggar i vilket fall ikväll och kör på att ha en bild som jag har användt till något annat inlägg. Eftersom det inte blir någon bloggning när jag har frågestund så ska jag inte logga in på 'blogg.se' på hela den tiden jag har frågestund så får vi hoppas på att de fixar till det de som jobbar med 'blogg.se'-sidan! Det borde de ju ha' gjort tycker man. Men om det inte funkar att ladda in bilder på fredag ändå, då frågestunden ska va slut så kommer frågestunden fortsätta hela veckan. Alltså till söndag. Mycket information om detta fick ni nu! Nu ska jag berätta lite om vad jag ska göra idag. Blev inget med 'Marieberg' i och med att det är så himlans fint väder ute. Ska ut och sätta mig på en solstol nu och sola en stund, ska bli underbart. Sen ska jag nog kanske ta en promenad i det fina vädret. Sätta på mig brillorna kanske, vi får väl se. Ha en bra dag och njut av det fina vädret så hörs vi ikväll Puss och kram.

F**K Him He's A DJ.


Heeej alla fina läsare! Bra med er? .. Med mig är det toppen, är jätte glad för att jag är frisk nu. Så himla skönt att jag inte är sjuk längre! Woooopwoop. Ska kanske till 'Marieberg' imorgon, men det märker ni imorgon om jag ska för då skriver jag ju det såklart. Badade i vårat bubbelbadkar förut, åh så skönt det var! Bild på det har ni ovanför inlägget som ni ser, hade inte på bubblorna när jag tog kortet men satte på bubblorna en stund när jag bada i det, så himla skönt! Använde 'Badoljan' då också som jag la upp häromdagen, luktade underbart. Just nu sitter jag bara i soffan med syrmin och kollar på tv medans mamma är på 70-talsfest hos en kompis, haha riktigt snygg va hon! De skulle ha 70-talskläder på sig, det va de som va så himla kul. Kollade i nyaste H&M-katalogen förut och hittade en massa snyggt! Ska nog ta och lägga upp i nästa inlägg något/några klädesplagg jag tyckte va snygga därifrån, aa så gör vi. Puss och kram.

När ett stjärnfall sker.

Tjollaaahopp! Kul att våren börjar närma sig nu, wihooo. Fortfarande sjuk, inte kul alls. Blir ju somsagt inget med Örebro idag då eftersom jag är sjuk. Som ni kanske förstår så blir det inget med hockeyn eller sovning med Sofie heller. Mår i allafall betydligt bättre idag än vad jag gjorde igår. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt!! Tittar i allafall på ett jätte bra program just nu, finns inte så mycket att göra när man är sjuk. Juste, bloggar från mobilen just nu satt det är därför texten hamnar ovanför bilden så då vet ni det att när texten är över bilden så bloggar jag från mobilen. Har inga så jätte roliga bilder och lägga upp nu när jag är sjuk.. Nu ska jag fortsätta kolla på programmet. Puss och kram.


Mooooooobilblogg.

Hola amigos! Har det mys med mamma och syster. Blev inget med 'Katrinedalskrogen' förut för en av de vi skulle äta där med mådde inge bra och jag är ju sjuk. Har feber nu också. Blir inget med Örebro imorgon i och med att jag har feber nu. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ha en bra kväll! Puss och kram.


En äng med många blommor.


Rekomenderar denna 'Bad olja' jätte mycket, blir riktigt mjuk om huden och den luktar gudomligt gott. Finns på Apoteket.
Hejsan! Fredag idag. Mådde ganska dåligt imorse när jag vaknade. Men nu har jag tagit en dusch och mår jätte mycket bättre, sååå skönt! Ska nämligen till Örebro med mamma och Sofie imorgon om jag mår bra då med, som jag tror att jag kommer göra. Om det blir Örebro imorgon så efter det om vi hinner så kanske Sofie och jag drar på hockey. Sen kanske hon även sover hos mig. En riktigt mysig dag måste jag säga! Älskar dig Sofie så himla mycket ska du veta. Ikväll ska troligtvis mamma, jag och syster iväg till 'Katrinedalskrogen' och äta med några, trevligttrevligt! Kommer kö på en frågestund nästa vecka, i 5 dagar. Nu ska jag äta våfflor, mumsigt. Puss och kram.

White light moment.


Gokväll! Har haft en underbar dag i det fina vädret. Julia kom till mig vid ungefär halv 4 och direkt tog vi en promenad ner till stan, så himla skönt va det att ta en promenad ner till stan när solen lyste på oss! När vi kom till stan så gick vi in på 'Som hemma' och jag bjöd henne på mat. När vi hade ätit klart satt vi kvar och prata, jätte trevligt. Tack Julia för en underbar eftermiddag! Vid kvart över 5 ungefär kom min älskade syster in till 'Som hemma' med sina kompisar och undrade om jag ville med och åka buss hem, så gullig är hon min syster! Så jag sa att jag ville hänga med för Julia skulle ändå bli hämtad vid halv 6. Men vi missa bussen satt vi fick skjuts av en av systers kompisars pappa hem. Just nu pratar jag med min gos Sofie, älskar dig bästis! Har haft en underbar dag, hoppas det blir lika fint väder imorgon! Puss och kram.

Plastblommor behöver inte vatten


Bild från Cypern.
Hej på er! Titt så fint vädret är idag. Vid halv 4 ungefär så kommer Julia till mig och då ska vi ta en riktigt lång promenad tillsammans, trevligt. Kul att de är några som svarat på frågan om frågestunden som jag undrade om ni ville att jag skulle fixa. Men jag ska nog ha den någon annan dag när jag åker bort i mer än 1 dag och inte ska blogga eller kanske en skolvecka, i 5 dagar? Ja vi får väl se. Kanske kan ha den nästa vecka, när skolan börjar igen. Kommentera om ni tycker att jag ska ha en frågestund nästa vecka, i 5 dagar. Bloggar mer ikväll om dagen! Puss och kjam.

Jag är kär i dig och ingen annan.


Kolla vad mysigt jag har det, jag älskar mitt nyrenoverade rum så himlaaa mycket!!! Kommer bilder på det när det verkligen är helt klart för jag kom på att vi ska byta dörrar i hela huset och fixa till lite mer saker i mitt rum så att det kommer bilder när mitt rum är helt klart. Blev ingen sovning med Julia idag men det blir såklart en annan dag, det blir nog iallafall att va med goingen imorgon. Kommer troligtvis in en frågestund nån dag. Nu ska jag fotografera lite. Ha en bra kväll! Puss och kram.

Muuumsigt!


Jag frågar, ni svarar.

Tycker ni att jag ska fixa till med en frågestund eller tycker ni inte det? Kommentera vad ni tycker.

Good feeling.


Fotot är taget av mig.
Tjohejsan på er! Har inte gjort så mycket än så länge, duschat, 150 situps o ätit mat och lite sådär. Usch vilket väder det är ute idag, regnar.. Men lite bra är det väl nog ändå eftersom snön försvinner ganska mycket då. Vill ha vår nu så att vi kommer närmare och närmare sommaren! Blir kanske att sova med Julia sen, inte bestämt än men kanske blir det så. Wohooo, Oliver kommer hem idag! Har saknat honom så himla mycket så ni förstår inte hur mycket det är, han är den bästa som finns bara så ni vet. Gjorde somsagt 150 situps förut, satsar på beach 2012. Jag märker att det börjar närma sig nu! Ska åka iväg och träna på mammas eller pappas jobb någon dag också. I nästa inlägg kommer en fråga som ni kommer få svara på. Puss och kram.

Fick en kommentar i förra inlägget:

Skrev:
Elina
Snygg bikini, har också en sån ;)
+ fin blogg <3
Svar: Visst är den, jätte snygg! Jaha, så det har du. Tack du, roligt att du gillar den! ♥


Jag är så himla nöjd!


A flower on the beach


ph1; Dagens outfit bakifrån.
ph2; Open Sun.
ph3; Semla.
Tjosan! Har verkligen haft en grymt bra dag i det fina vädret. Spenderat den med mamma på lite olika ställen. Först idag så åkte vi till stan och kollade runt lite. Fick med mig en kofta hem och bikinitrosorna till min bikiniöverdel som jag la upp för ett tag sen. Sjukt nöjd! Kommer upp bilder på de i nästa inlägg. Sedan gick vi och åt på 'Som hemma', jätte mysigt. O sen vidare mot 'Open Sun", där sola vi en liten stund. Sen skjutsade mamma mig till min vän Felicia Nässlander som skulle klippa lite i min lugg för att det va slitet. Sen blev jag hämtad efter någon timme efter att mamma varit och tränat. Sen hem och äta, o sen åt vi semla eftersom det är semledagen idag. Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret, det har i allafall jag haft! Puss och kram.

Mobilbloggning

Halloj! Jag ska åka iväg med mamma till nåra ställen så jag bloggar ikväll och berättar vad jag gjort den här dagen osåvidare. Då blir det bild/bilder till inlägget som vanligt. Ha en bra dag så hörs vi då dudes! Puss och kram.


Det är fest i hela huset.


ph1; jag, bjudööör på bilden.
ph2; FRIDA-tidning.
ph3; närare bild på FRIDA-tidningen.
Gokväll godingar! Förut vid halv 4 ungefär så gick jag till Konsum. Så behövde vädret vara som det va då just när jag gick också, haha. Regningt, snöigt och blåsigt. Men det gick allt bra, har ju för den delen inte speciellt långt till Konsum heller! Köpte tugummi, ovanligt va? .. Nej. Jag köpte även FRIDA-tidningen som är på bilden. Så den ska jag sätta mig o läsa sen. Titt längst upp i högra hörnet på FRIDA-tidningen, det kommer jag läsa extra mycket om. Har provat lite sommarkläder och jag håller fortfarande på, hehe. Passande vettni när det snöar! Men jag är inte ensam om att prova sommarkläder har jag hört, haha. Mitt rum är även klart nu, wihooo. Så himla fint blev det! Sååå nöjd Felicia här så det finns inte! Kommer bilder nån dag här, antingen imorn eller nån annan dag. Nu ska jag ringa min vän Felicia. Puss och kram.

Fick en kommentar/fråga i förra inlägget:

Skrev:
Rebecka Reuter
Så grymt duktig är du på att fotografera! Vad har du för nån kamera? Kram Rebecka ♥
Svar: Vad glad jag blir, tack du Rebecka! Det är faktiskt flera fotografer och journalister som har sätt mina bilder jag har tagit, de som jag har lagt ut på facebook. Så det är faktiskt himla kul att de har det! Och de trodde att jag va typ 20 år pågrund av bilderna hur dom är tagna, hehe. Jag har kameran Nikon D3100. En sjukt bra kamera är bara förnamnet! Kram på dig med♥

Du är välkommen in.


Fotot är taget av mig.
Tjosan! Har precis städat i ungefär 1 till 2 timmar på lite olika ställen här hemma tillsammans med min syster och nu är vi klara. Det va ju underbart väder lite tidigare på dagen idag, men nu har solen gått ner. Tänkte ta en promenad till Konsum sen och köpa lite saker. Tror allt att jag ska göra det för att komma ut en stund. Åh gud vad jag saknar min kille Oliver! Han är i Mora, så kan inte träffa han. Tur som är så kommer han hem på onsdag, yesss.. längtar jätte mycket till han kommer hem och jag får träffa han igen! Det som är bra nu när han är borta är att det finns mobil. Hade det mys tillsammans med syster igårkväll och kolla på Big Brother tillsammans med henne. Hannah på Big Brother, hahaha vilket skämt! .. Haha, fast det är kul och kolla när det är såna där konstiga personer som blir deltagare på Big Brother. Det är ju typ det som gör hela Big Brother! Nu ska jag börja fixa mig för att snart ta en promenad till Konsum. Puss och kram.

Fick 2 frågor i förra inlägget om kläderna:

Skrev: Anonym
Hej felicia! Vart kommer sakerna ifrån? kram!
Svar: Hej! De kommer ifrån Bik Bok och Vero Moda. Kramkram!

Skrev:
knbvhfghbjnkml
vart har du köpt tröjorna?
Svar: Samma svar på den, tröjorna kommer ifrån Bik Bok och Vero Moda.


Fashion, it's one of my interests


Som rubriken säger.. Mode, det är ett av mina intressen. Älskar kläder, är grymt intresserad av mode!! Fick med mig dessa 3 vackra klädesplagg hem. Jag är så himla nöjd över det så ni förstår inte hur nöjd jag är. Woooopwopp! Nu inväntas bara sommaren in, jag är nog inte ensam om att längta efter sommaren. Längtar något sjukt! Vet även mer saker som jag ska köpa, exempel det gula linnet från H&M är jag faktiskt väldigt säker på att jag kommer köpa snart och bikinitrosorna till den rosa bikinin som jag la upp för ett tag sen. Vi hörs mer imorgon finisar! Puss och kram.

Vi kommer alltid ha Paris


Tjohejsan folket! Har haft en galen dag i Marieberg med Julia idag, jag älskar dig jätte mycket!! Åkte hem ifrån Marieberg vid 5 ungefär, och sen åkte vi hem till Julia för att hennes föräldrar ringde och fråga om vi kunde stanna en stund o ta en fika hos dom. Självklart kunde vi det, hade det galet kul då med! Jaa, har haft det galet kul och bra hela dagen. Fick med mig saker hem också, ååh blev så nöjd så det finns inte ord för det!! Det som jag fick med mig hem kommer i nästa inlägg, då ska ni få se mina sjukt snyggaaa kläder jag fick med mig hem, love them. Puss och kram.

En av de viktigaste sakerna i livet är kärlek


Hej! Kom hem vid ungefär halv 11 - 11 igår. Hade en grymt kul kväll igår med mina tjejer Frida och Jennie, älskar er sååå mycket ska ni veta gosisar! Ska alldedestrax börja fixa mig för att åka till marieberg med Julia, pappa och Rebecca. Ska bli så himla kul och träffa min saknade Julia! Ska leta efter ett speciellt linne, vi får väl se om jag hittar det. Bloggar ikväll vad jag fått med mig hem (om jag fått med mig nåt), men det borde jag ha' fått. Bloggar i vilket fall. Vi hörs då, ha en bra dag alla fina läsare! Puss och kram.

Hälsning från jägarvägen!

Tjenamors Jennie Sjökvist här!
Sitter med Felicia och Frida i min balla källare. Vi har det toppen, bara så ni vet! Ha en toppen konstig kväll, kraaaaaam från http://jenniesjokvist.devote.se/ !


Chalalalalalala

Tjosaaan! Har inte gjort mycke idag. Vid 4 ungefär så börja jag fixa mig och sen en stund efter det blev jag skjutsad till Jennie. Så nu är jag här hemma hos henne och har det gött! Snart kommer Frida också, rooooligt. Spenderar kvällen med de två goa tjejerna, myyys. Imorgon kanske jag ska till marieberg, woooopwoppp. Vi hörs godisar! Puss och kram.


Glimpse of the flower



ph1; snygg bild på mig, tuff asså:):):) inte.....
ph2; mina älskade hörlurar.


Gokväll folket! Börjar med att berätta om varför jag inte bloggade igår, det var för att jag inte hade lust med att blogga igår. Va i allafall med Sofia efter skolan, hade det jätte kul med henne som alltid! Och nu lyssnar jag på musik o njuter av lovet som har börjat idag, åh vad skönt att äntligen ha lov! Lovet kommer bli grymt. Förut gick jag ut och gick en liten stund med hörlurarna i öronen, underbart. Vi hörs. Puss och kram.

Följ mig på instagram @feliciaacarlsson


Snabbbbb inlägg

bloggade aldrig igår, men bloggar mer om dagen och så lite senare och berättar varför jag inte bloggat osv.. osv. Hörs dååååå! Puss och kram:):):)


Onsdagen den femtonde februari tjugohundratolv


Överredigerad och ful biiiiiild.
Hallojjjjj! Vi hade ju friluftsdag idag somsagt. Det var 2 stycken som gjorde den här friluftsdagen idag till den bästa och roligaste friluftsdagen, Sofia och Adam! Haha ni är bäst. Har dock saknat min kille hela dagen.. Ska inte göra något speciellt ikväll. Dagen imorgon kommer bli dyng rolig som vanligt, heheh. Pratar med min världssaknade Maja Högberg just nu, älskar dig brudeeen! Puss och kram.


Alla hjärtans dag


Hejsan! Titt så fint och gulligt kort jag fick idag från mina sötnos Sofie. Jag älskar dig så grymt mycket! Jag fick även ett "alla hjärtans dag" - kort ifrån min bästa Sofia, jag älskar dig också så grymt mycket! Jag har även gett dom kort om ni ville veta. Har fått pengar från pappa i "alla hjärtans dag"-present och kommer nog få "alla hjärtans dag" - present ifrån mamma också, det är jag väldigt säker på! Dansen idag var grym, jätteroligt va det och det är de varje gång! Älskar att dansa. Imorgon har vi friluftsdag hela skolan, så det blir en utedag hela dagen det. Får sovmorgon imorgon för att det är friluftsdag. Vi ska vara på skolan 09.35 senast, oh herregud vad gött att få sovmorgon! Hoppas alla ni har haft en bra "alla hjärtans dag" - dag hittills. Det har i allafall jag haft. Vi hörs mer imorgon hörni! Puss och kram.

Följ mig på instagram så följer jag er @feliciaacarlsson

Jag skriver en kärlekssång


Dagens outfit.
Hej alla mina fina bloggläsare! Efter skolan idag så hängde Matilda med mig hem och sen blev vi skjutsade till stan. Fick med mig en ny mascara hem och en sak till alla hjärtans dag som är imorgon. Åh vad härligt och mysigt med "Alla Hjärtans Dag" imorgon! Längtar tills imorgon, händer nämligen massa roliga och mysiga saker då eftersom det är alla hjärtans dag då!  Hemkunskap imorgon som sista lektion igen.. slutar somsagt 14.40 då. När vi slutar kommer Sofie och möter mig, ska till henne direkt efter skolan då. Nu kanske ni undrar varför jag inte ska vara med min kille imorgon när det är alla hjärtans dag men det är så att vi båda har träningar imorgon, jag dans och han fotboll. Så jag ska ge honom en sak imorgon och han mig när vi ska till Boda Borg på sportlovet och så blir det självklart lite mys i skolan också..hehe. Nu till samtalsämnet om dansen, vid kvart över 4 ungefär blir jag, Sofie, Sofia och Alwa skjutsade till dansen. Vi hörs! Puss och kram.


På "Som hemma" med Matilda


You can create a flower


Gokväll! Har haft en jätte bra dag i det fina vädret. Jag har blandannat varit ute och fotat lite och varit ute o gått med mamma. Ovanför har ni 3 av flera bilder jag tog idag. Har även ätit mat nyss, riktigt gott va det! Fläskfilé, klyftpotatis och mer saker till som sås och grönsaker blandannat. Imorgon börjar sista veckan i skolan innan sportlovet, skööönt. Vi hörs mer imorgon gott folk! Puss och kram.

When I say jump, you say how high


3 bilder, första är ifrån idag och dom 2 andra från igår.
Hej! Hade det jätte kul igår på firandet med min kusin. Har ni sätt vilket fint väder det är ute idag? Jätte fint är det, tänker gå ut sen och fota lite om jag hittar något fint att ta kort på. Så fint när solen skiner på det man tar kort på! Fixat mig ett instagramkonto, lägger upp vad jag heter när jag fixat mer med det. Så de som vill får gärna följa mig då! Åh vad skönt att gå sista veckan i skolan den här veckan innan sportlovet börjar. Mitt sportlov kommer bli toppen, hoppas vädret är som det är idag på sportlovet också. Ha en bra dag! Puss och kram.

Hold it against me


Har gjort 100 situps, duschat och smörjt in mig. Åh gud vad jag känner mig fräsch nu!! På första bilden har ni alla produkter jag använde i duschen och på andra bilden så har ni det jag använde efter duschen. Hade även högtalaren som min iPhone satt i och dunkade musik när jag duscha, wooppwoooop. Nu ska jag ta mig något och äta. Ha det så bra! Puss/F

Vi för Vendetta


Gud så skönt det är med helg! Det är gött att vi går sista veckan den här veckan som kommer också, sen är det sportlov, wihoo. Ikväll ska jag till min kusin och fira henne för att hon blivit lärare. Just nu dunkar musik i högtalaren och dansar lite galet, hahahhh. Älskar musik så ni vet!! Har fastnat för blandannat Norlie & KKVs musik, Magnus Uggla och Dubstep. Dyng goa låtar! Finns även andra riktigt bra låtar, men det är dom jag lyssnar på mest för tillfället. Bra och veta va? Ohjaaa. Ska ta en sån dusch idag där jag ska raka benen osv, ska bli gött! Älskar att sova med nyrakade ben. Ska även göra mina situps som jag har och göra varje dag nu framöver + att jag måste iväg och träna på gym snart igen har jag bestämt, satsar på beach 2012 vettni! Nu ska jag fortsätta med att dansa galet, hahahhh:):):) Hörs sen! Puss/F

Sommaren? Du kan ta och komma nu




Ååh jag tycker att sommaren får ta och komma nu!! Längtar så grymt mycket så det finns inte. Min, mina underbara vänner och min älskade killes sommar kommer iallafall bli världens bästa och grymmaste!!!!

Värsta grymma tjejen


Tjosan! Åt hemgjord pizza för en stund sen som mamma hade gjort, jätte gott. Har haft en toppen fredag, heeela dagen!! Skolan och allting. Skolan var bäääst, det är bara de som va i närheten av mig som vet varför och det va ju många kan jag ju säga. Vill också nämna att jag har världens bästa kille, jag älskar dig mest av allt Oliver! Ikväll ska jag inte göra något speciellt tror jag. Direkt efter skolan gick jag till konsum och köpte tugummi, 2 paket eller vad man ska kalla det för. Jag gillar tugummi:):):) Vi hörs godingar! Puss/F

Dunkööör musik


Kung för en dag


Tjosan! Tog sällskap med en av mina bästa vänner hem ifrån skolan, Adam. När jag kom hem så ställde jag mig och gjorde nudlar, mumsiiiiigt:):):) Satt engelskaförhöret idag, 24/24, härligt. Ska nog ta en tripp ner till konsum och köpa tugummi snart, älskar tugummi!! Naj, jag köper tugummi imorgon istället. Morgondagen kommer rocka, det vet jag redan. Vi hörs friends! Puss/F

NU:

1. Göra 50 eller 100 situps
2. Duscha.
3. Smörja in mig och ta värmeskydd i håret.

- Efter det ska jag göra en massa annat, ha en bra kväll alla mina fina bloggläsare så hörs vi imorgon! Pusssss/F -


Bloggar jag läser

http://kenzas.se/
http://hannanymans.devote.se
http://lovisi.devote.se
http://jungledrum.devote.se/
http://jompaaaa.devote.se/
http://carolinehanasvensson.devote.se/
http://mmikaelajarlemark.devote.se/
http://johlinas.devote.se/
http://fridajonssonaspelin.devote.se/
http://awesom3.devote.se
http://jenniesjokvist.devote.se/
http://joliaeriksson.blogg.se/
http://idaaerikssoon.devote.se/
http://soofiepeetri.devote.se/
http://jjjenniferrr.devote.se/
http://woilmas.devote.se

Kan ha' glömt nån/några.
Om det nu är någon som vet att jag läser dens blogg och att jag glömt att skriva upp den här nu så kommentera det så lägger jag till dens blogg i det här inlägget!

Hårprodukter som rekommenderas




Bild 1: Där har ni ett sjukt bra värmeskydd till håret, om man plattar, fönar håret osv ofta så är det riktigt bra för det eftersom det skyddar.
Bild 2: Där har ni en spray som också är riktigt bra. Luktar gott gör den för den delen också!
Bild 3: Där har ni en annan spray som heter OSIS+, den är också riktigt bra.
Bild 4: På den bilden har ni schampoot och balsamet SUNSILK, ååh vilket bra schampoo o balsam säger jag bara! Gliss, Dove och massa fler sorter är lika bra. Gott luktar de också!
Bild 5: Denna gel/wax som är i, alltså det är som både lite gel och även lite wax. Den är ganska hård den gelen/waxet men sjukt bra. Kan användas till olika saker, exempel: Sätta ihop små hårstrån i håret tillsammans med andra som är längre eller hur man ska förklara.
Bild 6: Det är samma med den, exakt samma. Det enda som skiljer är att det är en mjuk gel istället för ganska hård. Kan användas till flera saker och samma exempel som ovanför kan den användas till.
Bild 7: Exakt samma, lika som den ovanför.. Mjuk "gel" som kan användas till många olika saker och samma exempel som exemplet jag skrev om på Bild 5.

Där hade ni nåra riktigt bra produkter, kan ju nämna att det där inte var alla jag rekommenderar men det finns så himla många som är så sjukt bra! Men ni fick 7 tips iallafall och även en liten text om varje produkt. Alla de här produkterna är grymt bra och rekommenderas!!! Använder såklart inte alla de här varje dag, bara en del av dom. Puss/F


När det är vind ute


Bild på mellanmålet jag åt föruuut.
Hej! Skolan har varit toppen som vanligt, älskar er alla mina vänner och min kille (fast det vet ni redan)!! Skulle va med Sofie efter skolan men det blev inte, det blir en annan dag istället. Har pluggat på glosorna lite och så, ska även göra det lite senare för att vi har förhör imorgon på de. Slänger upp ett inlägg om en stund om lite produkter till håret som rekommenderas. Kommer även upp bloggar jag läser efter det inlägget. Vi hörs då! Puss/F

Clotheeeeeeeeeeeeeeeeeeeees


Tjena! Här har ni shortsen, bikinin och solglasögon. Shortsen har jag tagit kort på baikfrån, det är såna med dragkedja i bak. Har även såna i byxor, dom är så himla bra. Rekomenderas verkligen! Men använder byxorna som vanliga byxor och visar alltså inte dragkedjan. Kommer nog använda shortsen på det sättet mest också tror jag! På tal om bikinin så ska jag även köpa bikinitrosorna (kan lägga in både överdelen och underdelen när den har kommit) och på tal om solglasögonen så är det ett par pilotsolglasögon. Är grymt nöjd över grejerna. Så himla finaaa! Jag älskar dom!! Nu väntas bara sommaren in. Gud så jag längtar. Ååh, vad skönt när den kommer! Ha det så bra allihopa för det ska jag ha. Puss/F

Kärlek för mig, är en av de viktigaste sakerna


Hej mina fina vänner! Har haft en jättebra dag som vanligt. Hann inte blogga efter skolan iochmed att det är dans nästan precis när man har kommit hem eller ja vid kvart över 4 åker vi ungefär men vi har ju hemkunskap på tisdagar på Skranta också så vi slutar ju 14.40 på tisdagar nu för tiden. Har precis fixat lite grejer. Kollat vad jag ska ha på mig imorgon och pluggat engelskaglosor blandannat. Har även tagit kort på shortsen jag fick i present, bikinin som vi hade beställt åt mig och solglasögonen som vi också hade beställt. Det kommer upp i nästa inlägg som kommer upp om bara några minuter. Vi hörs då! Puss/F

Tävling på Johlina Berggrens blogg


Hej på er! Dagen i skolan har varit bra. Hoppas eran också varit det. Nu undrar nog dom flesta av er varför en tjej vid namn "Johlina Berggren" är på bild, rubriken säger lite. Jo det är så att jag är med på en tävling på hennes blogg där man kan få en länkning på hennes blogg + en bild, så det är jag med och tävlar i just nu. Vill du kanske också vara med? Isåfall hittar ni Johlina på: http://johlinas.devote.se. Nu ska jag dra mig mot 2 av mina kompisar, Matilda och Linn. Vi hörs! Puss/F

Shortsen som jag fick i present kommer upp på bloggen imorgon, i promise.

Ju mer dom spottar


Fotona är tagna av mig.
Tjosan! Har nu tränat på pappas jobb (sprang 1 mil, körde magträningar och träna armar),  ätit banan och duschat. Känslan när man har duschat efter man tränat, så härlig tycker jag!! Älskar och duscha, så skönt plus när jag har musik när jag duschar o sjunger lite då och då till den, hihihii. Imorgon börjar en ny skolvecka. Nu går vi näst sista veckan innan det är sportlov, gud så skönt! Ha en fortsatt riktigt bra kväll så hörs vi imorgon hörni. Puss/F


Vilken är snyggast.. tycker ni?


Homework at school


Sitter och spelar wordfeud med min kille, dyng kul! Haha, som ni ser på bilden så skrev han till mig 42 gånger på raken i chatten på wordfeud, go du är älskling! Hihiii, för att jag fick bra poäng o ledde över han då. Men nu leder han över mig så nu ska jag komma på nåt bra ord så jag leder! Som på den första bilden uppifrån säger så ska jag plugga på 2 läxor sen. Snabba läxor som vanligt så det kommer gå snabbt. Lite senare sen åker jag och pappa o tränar på hans jobb, wihoo. Ska bli gött och komma iväg o träna på gym!! Nu ska jag fortsätta med wordfeud. Nu köööör vi. Puss/F


Darlings, some of you will be mine




Är heeeelt S Å L D!!!!.. med STORA bokstäver. Det finns seriöst inte ord för hur snygga de här kläderna är. Har bestämt mig för att några av de här prylarna ska bli mina inom kort, det kan jag lovaaaa!!!!! SÅÅÅ J*VLA SNYGGA. Första bilden uppifrån, den på ett gult linne. Det linnet är så gryyymt snyggt!! Tänk er det till shorts, converse, ett par "pilotsolglasögon" som jag har beställt och när man är brun till sommaren, så grymt snyggt!! Den andra och tredje bilden är likadana tröjor fast i olika färger/mönster, båda är lika snygga, men om jag kommer köpa någon av de så kommer ju jag bestämma en av de självklart!!! Den fjärde och femte bilden, den ena tröjan är blå, vit, nån figur och en liten text på och den andra är det ett äpple på.. De hade jag tänkt om jag köper någon av dom att klippa av ärmarna på så blir det en ärmlös tröja som jag vill ha, samma där.. då bestämmer jag mig för en troligtvis om jag köper nån av dom! De skulle bli jätte snygga om man klippte av ärmarna på. Den sjätte bilden är det en ärmlös tröja på som ni ser, den är sååå sjukt snygg den med.. tuff och snygg!! Så kommer vi till den sista bilden.. Där har ni shorts som också är grymt snygga, ljusa shorts likamed snyggt!! Ja, där har ni nåra klädesplagg som jag har hittat idag. Ska bestämma mig för nåra som jag verkligen vill ha + att jag ska kolla mer. Shortsen passar ju till allt. Alla de här tröjorna/linnena skulle bli så grymt snygga till ett par shorts, converse, pilotglasögon och när man är bruuun till sommaren, helt rätt! Älskar dom. Pusssss/F


Lördagen den fjärde februari tjugohundratolv


Snabb bild jag tog.
Tjosan! Myskläderna på och nu lyssnar jag på musik. Var med pappa och syrran på stan förut. Ikväll blir det bara att vara hemma och mysa. Imorgon får vi se vad det blir, kanske åka o träna på pappas jobb? Aja, vi får se. Skulle iallafall tro att det blir det blandannat. Snart blir det tacomys. Kommer upp ett inlägg om en stund igen. Ha det bra så länge! Puss/F

Jag frågar, ni svarar

Är det någon som vet nån bra sida där man kan hitta såna tröjor som ärmarna är ungefär så korta som linnens ärmar? Hoppas ni förstår vad jag menar.. Snälla kommentera det då om det är någon som vet nån bra sida. Så snabbt som möjligt gärna.

Love is one of the most important things in life


Oj,oj, oj vilken fin dag det är idag, solen skiner.. Gud vad skönt!! Va med bästissssss Sofia igår efter skolan. Vid halv 8 blev vi skjutsade till bion och den börja 8. Ååh, grymt bra film måste jag säga!! Vill se den igen. Har 3 filmer som jag tycker har varit dom bästa jag sätt hittills och det är .. En gång i Phuket, Dirty Dancing och New years eve!! Så sjukt bra filmer. Idag ska jag troligtvis ner till stan med pappa och min syster, trevligt, trevligt. Idag börjar dom renovera mitt rum, wihooo. Till ett helt annat samtalsämne så är det en tröja som jag vill ha, eller vad man ska kalla det för. En sån som är som en tröja fast att ärmarna är ungefär så korta som linnens ärmar, haha hoppas ni förstår. Sååå gryyymt snyggt med såna!! Vill jätteeeee gärna ha en sån. Ikväll ska jag leta efter såna på olika sidor, woooopwooopp. Och om man inte hittar.. Vad gör man dåå??? Jooo, man fixar själv hemma om det är någon tröja som man vill göra en sån av. Puss/F


Det är bara en nyckel som passar


Du är sååå söt bubbN. Älskar dig så grymt mycket bästis!!
Hellooo everybody! Skolan idag gick segt. Efter skolan följde Sofia med mig en pytte stund hem för att vi skulle kolla biotider. Sen gick hon hem. Vi ska på bio imorgon på bion "En gång i Phuket", ska bli jätte roligt! Den verkar så grymt bra. Det blir nog att hänga med henne hem imorgon efter skolan skulle jag tro, brukar bli så! Wiihh, har inte kunnat vara med Sofia på hela veckan så ska bli jätte kul. Va med Sofie förut, va så roligt att träffa henne igeeeen. Hihi, älskar dej bubbN! Igår var farmor, farfar och faster här och fira mig somsagt. Sammanlagt med de pengarna jag fick av pappa, farmor, farfar och faster har jag 800, tack så mycket!! Vi hörs mer imorgon frieeeends. Puss/F

When the torches hovers


Hoooola! Skolan har varit dyng braaaaaaaa. Dunkar musik och gör inte så mycket mer just nu. Haha bilden, jaaani.. lite suddig o sisådär men tog en från igår innan jag drog till dansen. För att ha nån bild iallafaaaall. Haha, men va meningen igår också när jag tog den att den skulle bli suddig.. och ni bryr er såå mycket. Lite senare sen kommer några och ska fira mig efter att jag fyllde år i söndags. Vet inte om det bara blir farmor och farfar eller om det blir några/nån mer, det får vi se sen. Imorgon ska jag troligtvis vara med bästa Sofieeee. Nu ska jag kolla på klääääder, wiiih så himla kul och göra det. Puss/F


RSS 2.0